Detektív Kalandok – Új interaktív társasjáték

Örömmel jelenthetjük  be neked: elindult a Detektív Kalandok weboldala. A Detektív Kalandok játékai egy  újfajta interaktív társasjáték, lenyűgöző és izgalmas, ami garantáltan leköti az elméd és megmozgatja a képzeleted! Mire vársz? Csapj le rá azonnal!

A Detektív Kalandokban a játékosok különleges detektívekké válnak, akik különböző rejtélyeket oldanak meg miközben játszanak a játékkal. Pár apróság, hogy miért válaszd játékaink egyikét:

  1. A játék célja az, hogy az összes kihívást és ügyet megoldva kiderítsék a titkos bűnügyi eseteket. A játékot 1-főtől akár 8 fő is játszhatja. Lényeg: csapatban dolgozzatok.
  2. A játékot egyedi és változatos történettel dobjuk fel, így minden alkalommal más és más kalandokkal találkozhatsz. A Detektív Kalandok összes játéka játszható külön-külön.
  3. Az interaktív elemek segítségével a játékosok bekapcsolódnak a nyomozásba, és saját döntéseikkel alakítják a nyomozás menetét.
  4. A csapatmunka és a közösen gondolkodás alapja a Detektív Kalandok játékoknak, remek lehetőség azok számára akik szeretnek együtt és nem egymás ellen társasjátékozni.
  5. A játék szabályai könnyen elsajátíthatók, hiszen „nincsenek” szabályok. Játékaink története egyértelmű utasítást ad, hogy mit kell csinálnotok.
  6. A játék időtartama változó, attól függően, hogy a játékosok mennyire ügyesen oldják meg a nyomozást. Átlagos játékidő 4-5 fővel számolva: 2-3 óra. Minden játéknál jelezzük számotokra, hogy mi a várható lejátszási idő.
  7. A Detektív Kalandok egy élethű és részlet gazdag nyomozós társasjáték, a minőségi játékelemek garantálják az autentikus élményt.
  8. A történetek és a nyomok sokfélesége miatt egyáltalán nem fogod unni magad, hiszen mindig új nyomok lesznek előtted, majd a végén minden összeáll egy képpé.
  9. Detektívként a játék során ráébredhetsz, hogy mennyire kifinomultak a megfigyelő képességeid, és mennyire ügyesen követed a nyomokat.
  10. Az új interaktív társasjáték, a Detektív Kalandok, egy igazi izgalmakkal teli és szórakoztató játékélményt nyújt minden résztvevőnek, így garantáltan felfedezhetsz új oldalakat önmagadban és barátaidban!