Akció!

Gyilkosság a hotelben: A Madison Ügy

6,990Ft

 

Cikkszám: 9786150186603 Kategória:

Leírás

A Madison Ügy olyan rejtélyeket rejt magában, melyek megoldásához számos feladatot kell végrehajtanod. Nem csupán a Madison halálának és események hátterének felderítésére kell koncentrálnod, hanem rá kell jönnöd, hogy az emberek a Madison körül hogyan játszottak szerepet ebben a titokzatos esetben. Itt mindenki gyanús... Még Madison is.

A játék tele van változatos részfeladatokkal, melyekben titkos kódokat és üzeneteket kell megfejtened, ezáltal garantálva, hogy sosem fog unalmassá válni a Detektív Kalandok játéka. Minél több feladatot teljesítesz, annál több bizonyítékot és nyomot találsz, amelyek a játék megoldása felé vezetnek...

A Detektív Kalandok első története a Madison Ügy, mely egy izgalmas és összetett eseménysorozat köré fonódik. A sztori röviden annyi, hogy 2014-ben egy budapesti szállodában találják meg Madison holttestét. A véletlen folytán egy titkos széfben felfedezésre kerülnek a Madison Ügyhöz kapcsolódó összes dokumentum. Eközben az ügyön dolgozó főnyomozó is nyomtalanul eltűnik.

A Detektív Kalandok egy összetett játék, amely több szálon futó cselekményt kínál. A játékosoknak csapatban kell együttműködniük annak érdekében, hogy felfedjék az igazságot és megoldják a Madison Ügyet.

Termék leírás ami nem maradhat el.

Mit tartalmaz a játék?
1 db játékszabályzat / bevezető 9 db karakter kártya 8 db helyszíni fotó 1 db újság 2 db üzene kártya 1 db levél 6 db adatlap 6 db tanú vallomás 2 db őrizetbe vételi jegyzőkönyv 1 db telefonos kivonat 9 db gémkapocs 5 db boríték 6 db titkos levél 1 db laboratóriumi teszt 1 db halottkém jelentés 1 db helyszínrajzCustomer Reviews

Based on 154 reviews
91%
(140)
8%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
B
B.Laci
Szuper játék!

Izgalmas, fordulatos, nagyon jó játék. Ajánlani tudom mindenkinek!!!

D
David
Értékelés

Ez a második játék amit megvettem. Először a Gyilkosság a Titanicon játékot játszottuk ki. Az is hatalmas élmény volt de ez szerintem még egy fokkal jobb volt. Nagyon jól felvan építve az egész sztori/nyomozás stb. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki aki szereti a izgalmas fejtörőket, nyomozgatást. Jó pár óra élmény.

A
Alexandra Schaller
Jò játék!!

Nagyon jò kis játék, egész délutánra lefoglalt minket ... nagyon élveztük!!

A
A.M.
Jó időtöltés

Társasággal, egész estés játék. Összetett történet, hozzá részletes, sokoldalú anyag. A pendrive jelszó feladta a leckét, más irányba kezdtünk gondolkodni. Egyébként, egy-két apró nyomdai hibától eltekintve, szuper program!

L
Lívia Dr Tóth

Izgalmas❤️