Csapatépítés

Csapatépítés a Detektív Kalandokkal!

Már elérhetőek a Detektív Kalandok játékai indoor verzióban! Ezúttal egy olyan programlehetőséget ajánlunk, amely izgalmakkal teli kihívásokat és érdekes feladatokat kínál, miközben segít abban, hogy a kollégák, baráti társaságok megtanuljanak csapatban dolgozni, együttműködni és egymással hatékonyan kommunikálni. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot amennyiben további információra van szükséged: hello@detektivkalandok.hu

Miért válaszd a Detektív Kalandokat?

  1. Csapatmunka fejlesztése: A különböző rejtvények, titkok és nyomok megfejtése során nincs más választásotok, mint hogy egymással együttműködve találjátok rá a megoldásra. Ezáltal erősíthető a csapatszellem, a közös munka pedig garantáltan összehozza a társaságot.
  2. Problémamegoldás és kreativitás: A kihívások megfejtése során fejleszthetitek logikai készségeiteket, megtanulhatjátok hatékonyan és gyorsan megoldani a problémákat úgy, hogy közben a kreatív gondolkodásra is szükségetek lesz. 
  3. Kommunikáció fejlesztése: A rejtélyek úgy fejthetők meg a leghatékonyabban, ha a játékosok együttműködnek, a feladat során mindvégig megosztják egymással gondolataikat és elméleteiket. Ez a közös gondolkodás, a folyamatos kommunikáció aztán a mindennapi munkavégzés során is kamatoztatható lesz.
  • Szórakozás: A Detektív Kalandok elsődleges célja természetesen az, hogy a játék során mindenki jól érezze magát: a feladatok izgalmasak, és éppen annyira nehezek, hogy kihívást jelentsenek, azonban egy kis kreativitással és összehangolt gondolkodással megoldhatóak legyenek. A közös szórakozás tehát garantált, melynek során arra is lehetőség nyílik, hogy a kollégák egy új oldalukról ismerhessék meg egymást. 

Hogyan működik a játék? 

A játékban részt vevő csapatoknak különböző rejtélyeket, feladatokat kell megoldaniuk, nyomokat kell követniük ahhoz, hogy elérjék a közös célt: a bűnügy megoldását és a gyilkos kézre kerítését. A csapattagok tehát nem egymással versenyeznek: a cél az együttműködés. A csapat sikeréhez minden résztvevő hozzájárul a saját egyedi készségeivel, ötleteivel és tudásával.

A játékhoz nincs szükség semmi másra, csak egy tollra és egy papírlapra – ezen kívül pedig természetesen a Detektív Kalandok valamely játékára –, és a csapatok máris belevethetik magukat a nyomozásba és a rejtélyek megoldásába. 

A résztvevők száma változó lehet, de a játék akkor a legizgalmasabb, ha egy csoportban 2-6 játékos vesz részt egyszerre. 

Figyelem! A Detektív Kalandok csapata jelenleg kizárólag kitelepülést vállal, saját helyszínnel nem rendelkezik. 30 csapatig (vagy 250 főig) vállaljuk a játék lebonyolítását. Az átlagos játékidő 3-5 óra, de ez függhet a csapatok létszámától is. 

Ha te is szeretnéd, hogy csapatod megtanuljon együtt gondolkodni, a problémákra közös megoldásokat találni, eközben pedig egy fantasztikus élményben részesülni, ne habozz, és lépj velünk kapcsolatba a részletekért!

További információ: hello@detektivkalandok.hu

Akikkel már dolgoztunk együtt:

Képek a csapatépítőkről: