Ünnepi kiszállítás

Kezdjük talán a legfontosabb dologgal: minden termékünk van raktáron, elegendő mennyiség, hogy akár tízszer ennyi vásárlót ki tudjunk szolgálni.

Foxpost Információ:

A csomag adatok nem frissülnek azonnal a FoxPost rendszerébe, mi gyakorlatilag tömegesen adunk fel csomagokat, így a Foxpost rendszere jelezheti azt, hogy a csomag még nem feladott státuszú. Tőlünk a FoxPost futár berakja a csomagot kocsiba és elviszi a raktárba. Majd a raktárba kezelik le a csomagokat. A tapasztalatok alapján pár nap csúszás várható a kézbesítésekben. De csomagja garantáltan megérkezik pár napon belül, karácsonyig meg biztosan!


Az ünnepi időszak mindig pezsgést és izgalmat hoz magával, azonban együtt járhat némi kihívással is, különösen a csomagszállítás terén. Idén is, ahogy közeledünk az ünnepek felé, szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy az ünnepi forgalom miatt kisebb késésekre lehet számítani a csomagok kézbesítésében.

Az ünnepi időszak mindig fokozottabb terhelést jelent a szállítási vállalatoknak és a futárszolgálatoknak. A növekvő csomagmennyiség és a kiszámíthatatlan időjárási viszonyok gyakran okoznak némi csúszást a szállításban. Ennek ellenére szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy csapatunk azon dolgozik, hogy minél hamarabb kézbesítse az összes megrendelt csomagot.

A jó hír az, hogy bár előfordulhatnak kisebb késések, de várhatóan 3-4 napon belül mindenki meg fogja kapni a csomagját. Kérjük, legyetek türelemmel és értetek meg bennünket ebben az időszakban, amikor minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy minél gördülékenyebben zajljon a szállítás.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenki türelméért és megértéséért. A csapatunk elkötelezett az ügyfelek elégedettsége iránt, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az ünnepek idején is minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Köszönjük, hogy velünk tartotok ebben az időszakban, és kívánunk mindenki számára boldog ünnepeket!

Megjegyzés írása